Ne demek?

Wiki Article

Yararlanma amacı: Cesim tuzakışdoneş merkezleri yahut stadyum kabil kargaşa alanlarda müstacel çıkış kapısı sayısı henüz şu denli ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek sinein tıklayın.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Safi olarak anlamanız muhtevain süfliya elan önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Icraatında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve dip cenah uygulandığı kabilinden, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz bir küme insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının Yangın Çıkış Kapısı devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Namuslu ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın yürekindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini sınırlı müddet emniyetli hale getirir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kenarıcı malzeme karınermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page